Zee

 

Grundlæggende information:
Navn: Zee
Køn: Tæve
Race: Hund
Status: Hotaru
Styrer: Taco
Startalder: Ung

Info om personliggørelse:
Styrker: Hun kan næsten vende alt til positivt
Svagheder: Hendes gode hjerte løber tit af med hende
Personlighed: 
Hun er et ret blid og venlig person som er meget positivt anlagt og bekymrer sig om især sin familie og venner, men også somme tider canines som hun aldrig har snakket med før. Hun er en happy go lucky type der ofte har heldet med sig og til trods for at hun er glad og kan se det gode i de fleste canines, kan dette også være hendes skygge side, at hun prøver lidt for meget at være der for andre. 

Karakterens baggrund:
Fortid:
Zee blev født i en hule. Hun har været i den hule siden hun var helt lille og ikke set meget af verden omkring hende. Da det var tid til hendes ungdomsprøvelse, blev hun for første gang kaldt ud af hulen. Alle var klædt festligt på og ugenkendelige masker prydede deres ansigter som hun blev ofret til en højere magt. Hun vågnede i Wolf landets midte og søgte hurtigt tilflugt. Hun har været jagtet rundt lige siden hver nat af byttedyrene i skyggerne og har brugt dagstimerne på at jage og sove… mest sove for hun har aldrig prøvet at jage selv.

Familie på siden: –

Info omkring udseende:
Højde: 69 cm
Vægt: 28 kg
Bygning: Normal
Aftegnsbeskrivelse: Brun grundfarve med Nuanceformørkninger. Hvide aftegn dominant på baglår, underhale, hals ansigt og bryst.
Permanente skader: –
Særlige kendetegn: De sjove ører
Øjnfarve: Hazel/Gul
Pelsfarve: Brun

Info om magien:
Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:
Aug 2019
Der hvor du kommer fra har det trended at bruge masker for at virke anonym, så du prøver at snitte en maske ud af træ, men mange snitsår senere ender du med et ubrugeligt resultat. Dog har du fået +2 i værktøj for forsøget. Denne kan byttes.

RåstyrkUdholdHurtigSmidigLogikHusdyrVærktøj
4463323+2
= 5

One thought on “Zee

Skriv et svar