Sika

 

Grundlæggende information:
Navn: Sika
Betydning: Sika Hjort
Kaldenavn: Sika

Køn: Tæve
Race: Hund
Status: Cervidae Flokken – død
Styrer: Taco

Info om personliggørelse:
Styrker: Sika er ret afbalanceret og tegner harmonisk på at blive dygtig som sin moder til smedjen og dyrepassen samt slagt. Hun stræber meget efter sin moder og de andre ældre i flokken.
Svagheder: Sika er nok den svageste i kuldet, mest fordi hun er enetæve. Hun lader ikke sin størrelse komme ivejen for at hun var førstefødte, men hendes svaghed må blive at hendes temperament løber af med hende når hun ikke får sin vilje.
Personlighed: Sika er stædig og dette er en af de ting der gør at hun lærer hurtigt når hun har fået vist tingene én gang, kæmper hun med problematikken selv, til hun finder en løsning. Hun er en meget dominerende tæve der som førstefødte er meget selektiv med hvem hun helst vil arbejde sammen med. Hun er god til at være den første til at lange til fadet og på sin vis rimelig egoistisk. Når det er sagt, vil hun altid beskytte sine brødre overfor fremmede, hvis hun har muligheden. Hun er dog ret strid trods hendes nuttede udseende og bitchy attitude. Hendes facade derimod er rimelig venlig og uforstående, eftersom hun spiller dum for at komme ind på livet af andre. Dertil skal det siges at hun til enhver tid er underdagnig overfor de ældre i flokken og mere lydig end hun umiddelbart virker som.
Elsker: At lære nye ting.
Hader: når det er snestorm og man skal være inde :/
Helhedsindtryk: Manipulerende bitch, overbeskyttende overfor sin familie, afbalanceret.

Karakterens baggrund:
Fortid: Moderen var lige ved at føde ude i sneen langt mod nord, da hun var førstegangsfødende. Dog hjalp faderen hende i sikkerhed i ishulerne hvor hun i forvejen havde hjem og hørte til. Dette blev Sika’s hjem, for her blev hun født med sine 3 brødre, med en ganske forventbar skæbne.
En af hendes brødrer døde på sammentid som hendes ungdomskæreste dukkede op. Hun var vild med Min i en lang tid, men deres veje måtte skilles da Hjort, Lederen af Cervidae ikke så dem sammen.
Bedste minde: At lege og slås i sneen
Værste minde: At miste sin bror og at miste Min.
Familie på siden:
Far: Njord
Mor: Stag
Søskende: Alt for mange.

Info om alt andet:
Eksempler: Her ses hun med smykker:

Tilføj selv mere: Smykkerne er noget Stag, hendes moder har lavet til hende som voksen for at vise hende fra sin bedste side overfor blandt andet potentielle mager der vil blive udvalgt til hende.
Fanart: Intet
Andet: –

Info omkring udseende:
Højde: 91 cm høj
Vægt: 58 kg
Bygning: slank for sin race
Aftegnsbeskrivelse: Ligner et gråt rensdyr, med striber på bagdelen, hvide sokker, mørke ører og ben samt sort snude. Halen er næsten helt hvid mens hals og nakke ligeledes er dækket af hvide hår. Aftegnene i hovedet er meget afslørende og et af dem sidder som bundlåg på øjet.
Permanente skader: ingen
Særlige kendetegn: blå øjne, hvide antilopehorn fra mors side, striber på lænd/nedre ryg fra fars side. Det specielle ansigtsaftegn. sabelhjørnetænder halv størelse af faderens. Lysende aftegn ved tindingerne.
Øjnfarve: blå
Pelsfarve: caribou-agouti m. mørk ryg og ører.

Info om magien:
Skæbnen: –
Amuletter: –
Chancen: –

17/02-2019
Ondt i bagben i 2 tråde.

 

Hvalpebillede:

RåstyrkUdholdHurtigSmidigLogikHusdyr Værktøj
32+4
= 6
434+4
= 8
8+3
= 11
1+1
= 2

One thought on “Sika

Skriv et svar