Sagnomspundne Byttedyr (Tema plot fra d. 24 juni 2019) (SLUT)

DER ER KOMMET ET OVERORDNET PLOT : fra d. 24-06-2019 –
er De sagnomspundne byttedyr kommet frem. Hovedsageligt befinder de sig i natten. De kan ikke lide lys, så lyskilder såsom pels-lys, ild, amuletter der lyser, fuldmåne, sol og lysende mutationer, kan holde dem på behørlig afstand. Byttedyrene, som er muteret til ukendelighed, ses sjældent ude om dagen, men kan holde til i større beskyggede arealer, såsom huler, kløfter, skyggesiden af bjergene osv.
De sagnomspundne byttedyr siges at være ådsler fra bytte canines har spist, der kommer tilbage gennem magien for at finde sin plads i fødekæden igen. Derudover er disse dyr ikke længere planteædere, men tilgengæld blevet kødædere, der bevidst går efter canine-kød. Nogle af dyrene er større end almene Canines, mens andre er mindre, men ikke just mindre farertruende.

Det siges at disse sagnomspunde byttedyr efterlader en amulet hver gang disse dræber og fortære en canine. Dog er dette tvivlsomt info.

Et andet fact er at efters deres tilbliven på kontinentet, er sære ting begyndt at ske med magien. Den har blandt andet forvandlet mange canines til Hunde og Ulve, fremfor hvad de var før? 😮

Det er muligt at skrive kommentarer til plottets udvikling om hvad der er hændt jeres karakterer under temaet! 🙂

One thought on “Sagnomspundne Byttedyr (Tema plot fra d. 24 juni 2019) (SLUT)

  1. Jekyll og Hyde blev angrebet af en syret elg sammen med en håndfuld andre, de kom heldigvis allesammen helskinnede ud af oplevelsen takket være Lorias skarpe hjerne og smarte lægeudstyr!

Skriv et svar