Russian Blu

Billede: (fra adoptions udseender nr. 14)

Navn: Russian Blu
Kaldenavn: Rus, Blu
Køn: Han
Race: Ulv.
Status: Aves Imperiet
Styrer: UlveJake
Startalder: Fuldvoksen

Styrker: Rus er god til at jage og til at bruge sin råstyrke og muskler til sin fordel. Han er udholden og får stort set altid det han vil have, hvis han skulle have noget at skulle have sagt.
Svagheder: Han er ikke særligt klog og er virkeligt blændet af tanken om magt og berømmelse.
Personlighed: Rus er vild med at føre sig frem for damerne, og hvis ikke de kan lide ham, så kan han finde på at slå dem ihjel eller at tvinge dem til, hvad han vil have. Han har indtil videre ingen empati vist og han hader at se fjollet eller dum ud, det gør ham rasende.

Fortid: Rus er blevet fordrevet alle de steder fra, hvor han kommer, fordi han er så voldsom og grådig og aggressiv. Ikke at han savner noget af det han kommer fra, han vil bare have mere og mere og mere. Han har haft en mage en eneste gang før, i en af de lande han kom til, men han endte med at slå hende ihjel under akten, fordi hans blodtørst drev ham til vanvid tilfældigvsis på det tidspunkt.
Familie på siden: 3 hvalpe, som han har fået med Feather, som hedder Nirvana, ? og Blå Skovskade.
Har derudover fået 1 hvalp kaldet Clyde med Hyde.

Højde: 97 cm
Vægt: 77 kg
Bygning: Muskuløs og stor.
Aftegnsbeskrivelse: Mørkegrå grundfarve med lysegrå bug og aftegn.
Permanente skader: Har mistet det højre øje til en bjørn.
Særlige kendetegn: Næsten altid smurt ind i blod et eller andet sted.
Øjenfarve: Gyldne.
Pelsfarve: Grå.

Råstyrke: 10
Udholdenhed: 5
Hurtighed: 5 + 1 = 6
Smidighed: 3
Logik: 0
Husdyr: 0
Værktøj: 2

Skæbnen: –
Konkurrencer:

19.09.2019
Vundet 1 valgfri farve og aftegn i konkurrencen.


Styrke Gamble: +1 huritghed
Chancen: –

20.06.2019
Russian Blu Din trang til blod er gået ud over en myretue og 651 tissemyrebid senere, har du gravet hele myretuen op og endevendt al jorden i raseri. Det ender med at du frådende kaster dig over den næste tæve i løbetid og vil være hendes mage, i hvertfald for en stund. Denne kan ikke byttes eller gives væk.

27.06.2019
Rusian Blu Kan ske du ikke magter din flyvske tankegang, Men brat har du fået alt andet end kun flyvske idéer. Du kan flyve og dette skyldes fjerklædte uglevinger i spættede farver som Orange, brun og sort. Denne kan byttes.

20.07.2019

Du er begyndt at se sløret på det ene øje og derfor er du irreteret og grumpy en stund. Du opsøgr en kilde der er kendt for at være healende og drikker dennes vand. men det smager ad helvede til og du kaster op. Det viser sig at nogle små aber har brugt kilden som toilet i mange måneder og du bliver derfor syg. Dit øje er til gengæld healet. Du er syg de næste 3 tråde med opkast. Denne kan intet

13.08.2019

Russian Blu Dit liv virker lige spændende nok for tiden og derfor søger du hen hvor der er mere stille. Din lille hemmelighed er at du arbejder på en biologisk våben… nemlig at samle alle dine prutter i en beholder. Dog går der hul på beholderen efter du bliver forskrækket over en lyd, og du besvimer af stanken inden du når væk. Da du vågner har du drømt at du hele dit liv har levet som en enhjørning. Du finder ud af at du måske faktisk er en enhjørning? Et valgfrit horn i farverne grå og rød har indtaget din pande. Denne kan byttes

Byttet med S. Wolfdragon:
Du tænker allerede på forår og små kyllinger og harekillinger over det hele der er lige til at SPISE. Her i vinteren er der jo ikke ligefrem overflod af mad, så du ønsker dig evigt forår. En fugl hører hvad du ønsker og ler af dig. Du bliver så sur at du sluger fuglen i en mundfuld. Fuglen har sørget for at du får fjer hist og her, blandt andet på halen, men farverne ændres ikke. Denne kan byttes.

One thought on “Russian Blu

Skriv et svar