Runa

Navn: Runa
Køn: Tæve
Kønsidentitet: Hun
Race: Ulv
Flok status: Strejfer
Styrer: Sibbo
Startalder: Ung

Personlighed: Venlig, åbensindet, glad, naiv og loyal.
Styrker: Hun er en utrolig god svømmer og på trods af hendes ADHD lignede tendenser, er hun rimelig god til at holde hovedet koldt i stressede situationer.
Svagheder: Er en smule opmærksomheds forstyrret, så bliver let distraheret af lyde, pludselige bevægelser og fremmede dufte.
På grund af hendes livsglæde, er Runa også alt for naiv. Hun tror altid på det bedste i andre og har svært ved at forstå hvorfor man skulle lyve overfor hende.
Personlighed: Hun er utrolig venlig og nem at gå til. Hun er åben overfor næsten alle slags venskaber, men negativitet og arrogance kommer man ikke langt med hos hende. Hun har svært ved at nikke genkendende til disse træk. Det er selvfølgelig okay at have en dårlig dag, det kan hun også selv. Men hvis det er et gentagende mønster med negativiteten, så har hun faktisk ikke lyst til at spilde tid og ressourcer på vedkommende. Runa er meget familie orienteret og vil gerne både have en mage og hvalpe.
Elsker: Runa er rigtig glad for efteråret og hun er rigtig glad for tætte venskaber.
Hader: Negativitet, arrogance, er ikke så glad for mørke og tordenvejr.
Helhedsindtryk: Ved første øjekast fanger man nok at Runa er utrolig livsglad, hun kan se det positive i de fleste ting.
Ikke at forveksle med at være lalleglad, for Runa kan bestemt også være en strid kælling – hvis det er fortjent. Hvis man spotter hende på tættere hånd, vil det første man opdager, nok være kontrasten mellem hendes grå pels og de skinnende blå øjne.

Baggrund:
Fortid: Runa blev født i en ret alsidig flok. Hun var den eneste tæve ud af et kuld på 3, så hendes to brødre legede ofte uden hende. Derfor var hun ret vant til at lege selv, om det så var at løbe om kap med sig selv, klatre i træer, svømme eller fantasi lege. Så skulle hun nok finde på noget.
En dag skaffede hun sig en ven for livet. Under en fantasileg med sig selv, fandt hun på anden Frodo. Nu havde hun en at snakke med og følte hun havde selskab med over alt.
Hendes familie kendte ikke til Frodo, da Runa sørgede for kun at snakke med ham, når hun var alene. En dag da hun var på eventyr, selvfølgelig med fiktionen af Frodo ved hendes side, kom hun alt for langt væk fra flokkens territorium. Hun blev væk og i stedet for at prøve at finde hjem, forsatte hun efter flere spændende eventyr.
Bedste minde: Da hun fandt på den fiktive ven; Anden Frodo.
Værste minde:
Familie på siden: Ingen

Info om udseende:
Højde: 82 cm
Vægt: 50 kg
Bygning: Normal
Aftegnsbeskrivelse: Grå med hvid sok på venstre forpote
Permanente skader:
Særlige kendetegn: De blå øjne og den hvide sok
Øjenfarve: Blå
Pelsfarve: Grå

Styrkesystem:
Råstyrke: 6
Udholdenhed: 4
Hurtighed: 6
Smidighed: 5
Logik: 4
Husdyr:
Værktøj:

Magien:
Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:
Styrke-gamble:

One thought on “Runa

Skriv et svar