Regler

Adfærd og opførsel
1. Man er hjælpsom og åben overfor nye medlemmer, gamle medlemmer og ‘kiggere’ (folk der overvejer medlemsskab).
2. Man taler pænt til hinanden og til Admins, samt skriver privat til folk hvis man har noget negativt til vedkomme. Det rager som regel ikke hele siden hvis folk har personlige problemer med hinanden.
3. At man er positivt anlagt og deltager aktivt i rpg samt plots. Evt. selv starter miniplots eller selv spørger folk om de vil skrive.
4. At man accepterer at siden er PG15 og vi ikke accepterer nedladende eller meget seksuel adfærd.

Rollespillet
1. Man powerplayer ikke medmindre man har fået lov. Powerplay er når man styrer en anden karakters handlinger i sin egen post. f.eks Tim bed Fido. I dette tilfælde styrer Tim at Fido bliver bidt, men det må man ikke bestemme. Det skal styrern til Fido selv være herre over. Man kan i stedet skrive: f.eks Tim bed ud efter Fido.
2. I kamp skal man huske ikke at være uovervindelig. Det er ikke sjovt at spille mod en som hele tiden undviger. Hvis du ikke ønsker kamp kan du altid skrive din karakter ud af tråden.
3. En tråd er afsluttet når alle parter har skrevet /out, -out eller lignene. Indtil da er tråden igangværende.
4. Det er ikke tilladt at have en altvidende karakter. Hvis du har fulgt med i andres tråde, betyder det ikke at din karakter ved hvad der er foregået. 🙂

Karakteren
1. Det er ikke tilladt at have evner eller lign. fra starten af.
2. Alle punkter på profilskemaet skal være udfyldt medmindre de er valgfrie og karakteren skal være godkendt af Taco/Admin eller en moderator før den er brugbar. Der må ikke spilles med en ikke-godkendt karakter.
3. Du må oprette 7 ulve/hunde til at starte med. (Hvalpe af siden tæller ikke) Hvis du opretter mere end det antal karakterspots du har i oversigtenm, skal en af dine startkarakterer slettes før den nye karakter kan godkendes.
4. Det er ikke tilladt at have en ‘trashdog’ som kun bruges til at tage alle de ting fra chancen du ikke gider at have på dine karakterer. Alle kan resikere at få ting i chancen de ikke vil have. Det er resikoen ved at tage chancen. 🙂 Ta den hvis du tør og hvis ikke, så la vær.

Avl
1. Karakteren må kun avle når den er mellem 2 og 8 år
2. Når parringen har fundet sted, vil man få afvide hvor mange hvalpe (ved terningeslag) paret får.
3. Der skal findes styrer til alle hvalpe inden fødslen, ellers vil hvalpene uden styrer dø. Ligeledes skal alle have billeder til hvalpene klar inden de fødes.
4. Det er kun tilladt at tegne farver og aftegn (Samt blandinger deraf eller i mindre grad) på hvalpene som forældrene er i besiddelse af ved parringen.,- Og bedsteforældre der stadig er i live på siden eller stadig hviler på sidens kirkegård.
5. hvalpe skal spilles mindst 1 tråd som 0 år, ellers formoder man at de er døde i tidlig alder.
6. Rævearten kan kun avle med andre rævearter. Alle andre arter kan avle med hinanden.

Flokke
1. Man skal være mindst 3 voksne ulve (2-8 år) for at oprette en flok.
2. Lederen af flokken bestemmer hvornår flokreglerne er overholdte.
3. Hvalpe hvis MOR er en del af en flok, fødes ind i flokken og skal blive der til de er Unge (1 år) herefter kan de selv bestemme om de vil blive i flokken eller ej.
4. Flokke får en chat til deres flok. Her må kun flokmedlemmerne skrive i. Dette er Flokkens territorie mens alle andre boards er udenfor flokkens territorie.
5. Flokke må holde én art husdyr, som passer i klimaet flokken holder til, og som ikke må være tilsvarende en anden floks husdyr (Medmindre denne flok har fået deres hold af dyr af en anden flok). Husdyr er nyttedyr på en eller anden måde. Somregl til kød og skind. Men kan også bruges som arbejdsdyr for flokkens medlemmer. Blandt andret trækdyr, pakdyr eller andet.
6. Flokkes territoriestørrelse afhænger af hvor mange voksne medlemmer der er i flokken (2-8 år) Hvis du har specielle ønsker vdr. territoriets placering og grænsefarve, skriv da til Taco/Admin på discorden 🙂

Billeder
1. Det er ikke tilladt at bruge et billede man har fundet på nettet. Du må gerne bruge lineouts, linearts osv der er GRATIS at bruge men husk at give credits PÅ BILLEDET til den der har lavet lineoutet/lineartet. Somregl har de selv lavet en signatur, den lader du bare blive på. Du skal enten selv have tegnet/farvelagt billedet selv eller have fået et medlem fra siden til at tegne/farvelægge billedet for dig.
2. Unaturlige farver (som rød, gul, grøn, lilla, blå osv) frabedes og er forbeholdt skæbnen/chancen og konkurrencer. Hvalpe af siden må gerne arve farver fra forældre og bedste forældre på siden. (også unaturlige farver som f.eks er vundet i skæbnen, chancen eller konkurrencer)
3. Udsmykning i form af amor, halsbånd, piercinger, armbånd m.m. er tilladt men skal være vist på billedet eller i profilen.
4. Det er ikke tilladt at ens startkarakter (Som ikke er hvalp af siden der har arvet noget) i forvejen har gevir, horn, vinger, mutationer osv når denne oprettes.
5. Når et billede er brugt på siden her, ejer siden rettighederne til at redigere og bruge billedet på siden til sidens formål. F.eks til signaturer, avatar, fanart m.m. Du kan ikke tage billedet tilbage igen hvis du bruger det på siden.

Alder
1. Som du nok har bemærket står der ikke alder på karakterskemaet. Dette skyldes at Alderen kan ses i Oversigten på din karakter og vil skifte hvert kvartal. (Med undtagelse af 0-2 år, de skifter hver måned til de fylder 2 år)
2. Startalderen er 2 år. Medmindre det er en hvalp af siden, så vil startalder være 0 år.
3. Det er ikke tilladt selv at skrive alder ind på sin karakterprofil.
4. Når karakteren fylder 12 år(kvartaler) Er den kategoriseret som død, magien kan ikke vække denne til live igen herefter, men magien kan derimod godt forlænge livet hos en karakter og gøre den yngre.