Pride

Grundlæggende information:

Navn: Pride

Køn: Han

Race: Ulv

Flok status: Strejfer

Styrer: Sejm

Startalder: Voksen

Styrker: Han er meget viljestærk og kan klare sig fint i sit eget selvskab

Svagheder: Hans stolthed præger ham så meget at det til tider kan have for stor indflydelse på hans venskaber og forhold

Personlighed: Efter Pride’s mening findes der kun én vej, og det er hans vej. Pride står stærkt som en sten, ingen eller intet kan flytte ham. Han har et stort ego og frembrusende stolthed og er bestemt ikke bange for at vise det. Hvis han vil have noget skal han nok få det, Pride er meget selvikker og stopper ikke til han når sit mål. Mange ser ham som egoistisk, hvilket han også er, han sætter altid sig selv og sine egne behov først.

Fortid: Pride voksede op i en stor flok kaldet Eden, med far og mor som alfa parret. Pride havde en lys fortid foran sig, og stod til at være alfa når han en dag blev gammel nok til at overtage. Pride havde dog mørke tanker og planer, han ønskede ikke at blive i Eden, men han ønskede heller ikke at der var nogen anden der skulle have lov til at tage hans plads som Alfa. Pride ville gøre det eneste logiske han kunne komme på, dræbe alle. Han snakkede om det med en allieret i flokken, Lust, som var med på ideen. Sammen gjorde de det af med alt liv der var i Eden og satte derefter ild til hele territoriet. Høje flammer stod op fra Eden da Pride og Lust forlod. Snart var der ikke mere tilbage af Eden end aske og brændte knogler.

Familie på siden: kommer

Info om udseende:

Højde: 102cm

Vægt: 82kg

Bygning: Høj, stærk

Aftegnsbeskrivelse: Sorte aftegn om øjne, på hals, mave, ryg bagben og halespids. Lys brun hals og ryg. Brun mave, bryst, hals og øre. Mørk brun ben, mave og skuldre.

Øjenfarve: Gylden

Grundfarve: Brun

Styrkesystem:

Råstyrke: 8

Udholdenhed: 5

Hurtighed: 5

Smidighed: 2

Logik: 5

Husdyr:

Værktøj:

Magien:

Skæbnen:

Konkurrencer:

Chancen:

Styrke-gamble:

One thought on “Pride

Skriv et svar