Plet

Grundlæggende information:

Billeder:

Navn: Plet
Kaldenavn: Plet, Spot, Split-eye.
Køn: Tæve – identificerer sig som en han.
Race: Ulv/hund.
Status: i flok Cervidae
Styrer: Adoptionen – måske dig?

Info om personliggørelse:
Styrker: Plet er en rolig sjæl der tænker før han handler. Han er meget loyal.
Svagheder: En smule godtroende. Meget submissiv.
Personlighed: Rolig, godmodig og venlig. Plet møder en med et smil og er ikke ude på noget ballade. Han foretrækker at bruge sin hjerne over sin styrke til at løse problemerne.

Karakterens baggrund:
Fortid: Plet er resultatet af et møde mellem en omstrejfende han ulv og en tæve der vandrede lidt for langt væk fra sin flok. Som den eneste overlevende i sit kuld var han alene. Han blev gjort grin med for sit udseende og hakket på af sin flok. Hans mor begyndte at skubbe ham væk fra sig forholdsvis tidligt og han blev til sidst udstødt af flokken, da den fik en ny leder.
Han brugte sin tid i flokken på at lære at bearbejde læder og skind.
Familie på siden: –

Info om alt andet: god til at arbejde med læder og skind.

Styrkesystem:
Råstyrke: 2
Udholdenhed: 5
Hurtighed: 2
Smidighed: 4
Logik: 9
Husdyr: 0
Værktøj: 5

Info omkring udseende:
Højde: 70 cm.
Vægt: 21 kg.
Bygning: lidt spinkel.
Aftegnsbeskrivelse: Grå pletter og blågrønt ansigt og hale.
Permanente skader: halter let på det venstre bagben.
Særlige kendetegn: Forskellig farvede øjne. Læder smykker. Halt. Blågrøn i hoved og på hale.
Øjnfarve: brunt og tofarvet gult og grønt.
Pelsfarve: hvid med grå og blågrøn.

Info om magien:
Skæbnen:
Amuletter:
Chancen:

Du tøver, men er det virkelig dét værd? Du har forvildet dig ind i et vegetarisk samfund og er allerede fordi du spillede med på legen, blevet sat i gruppe med andre fuldblodsveganere, f.eks Elgen Hilldur som ikke engang ville spise sin egen moderkage efter hun havde født. Dette har bragt en sygdom som alle i gruppen bliver smittet med og du får derfor voldsom diarre og ondt i maven i flere døgn. Da du endelig er kommet til dig selv og du ser dit spejlbillede i søens vand, opdager du at du blevet helt grønblå i hovedet. Denne forpestelse har også ramt din hale.
Denne kan byttes men ikke gives væk.

Heldet har været med dig. Du har fundet en kilde til evig… hvad. Du læser skiltet endnu engang og ser at du nu har muligheden for at skifte køn. Du overvejer din situation, og så meget som du elsker damer, jo mere vil du gerne være en. Du beslutter derfor at det ikke kan skade at drikke af kilden. Wupti nu er du en tæve. Denne kan byttes men ikke gives væk.

Du er kommet i kambolage med noget uhyggeligt der lurer i skyggerne og da du bliver skræmt, overvejer du at hoppe ned i søen. Problemet er bare at du står på en klippe og søen er 8 meter under dig. Du får timet det korrekt og springer så du lander i vandet. Du har derved fået +2 logik points for din indsats i en presset situation.
Denne kan byttes og gives væk.

Andre billeder:

Inden magien og uden læder ting:

One thought on “Plet

Leave a Reply