Magien

Her kan du læse om sidens magi.

Skæbnen:

I skæbnen skal du skrive et indlæg hvor din karakter søger magien og beder om en bestemt ting. Nogle gange lytter magien. Andre gange gør den ikke. Nogle gange har magien lumske bagtanker. Andre gange har den ikke.

Chancen:

I chancen deltager du ved at skrive din karakters navn og at denne deltager i chancen. Din karakter kan deltage i chancen 1 gang om måneden (skifter ved d. 1). Du må maks. deltage med 3 karakterer fra wolf pr. måned.

Chancen har ingen lumske bagtanker, men det er tilfældigt for hver gang om du får noget godt, noget dårligt eller noget neutralt, en farve eller noget ukendt – f.eks. Horn, vinger, bestemte farver og aftegn eller magiske ting som amuletter der er månedsbestemte, dvs. i nogle måneder hvis flere får en ukendt, kan de risikere at få det samme.

25% Godt

25% Neutralt

25% Dårligt

12,5% Farve

12,5% Ukendt

Styrke-Gamble:

Du må vælge et hvilket som helst antal styrkepoints i samme kategori fra 1 til 10 points ad gangen, du kan ikke bruge points du ikke har i en færdighed.

Din karakter kan deltage i gamble 1 gang om måneden (skifter ved d. 1)

Der bliver slået med en 6 sidet terning. Lige tal giver +, mens ulige giver -.

Chancen for at få +/- det antal du har valgt, er 50/50.

Du skriver din karakter’s navn: efterfulgt af det antal og den kategori du vælger og så er spillet igang.

F.eks: Bob: 3 Logik Bob satser altså 3 logik points.

Hvis Bob får +, vinder han 3 points mere. Hvis Bob får minus, mister han de 3 points han har gamblet.

Konkurrencer:

Konkurrencer har oftest de ting som er sjældne at få ellers. I en konkurrence vil der stå hvad du og din karakter skal gøre for at deltage. Det er forskelligt efter konkurrencen om det bliver afgjort tilfældigt eller om man dyster mod hinanden.

Plots:

I plots kan du med dine karakterer vinde ting ved særlige lejligheder, ved at være deltagende og somme tider løse opgaver der bliver givet. Disse særlige lejligheder følger typisk danske højtider, men også et spark til aktiviteten når det er tid til noget andet end de samme ting man kan lave. Man ved aldrig hvad der sker i et plot.

Man er dog altid velkommen til at bede om et plot hvis man er nogle stykker der vil ha noget at samles om.