Nympha

Grundlæggende information:
Navn: Nympha (betyder fe)
Kaldenavn: Nymph
Køn: Tæve
Race: Airdale terrier
Status: følger mor Pyra
Styrer: S. Wolfdragon
Startalder: hvalp

Info om personliggørelse:
Styrker: kan flyve, eventyrlysten, nysgerrig
Svagheder: ingen sans for fare
Personlighed: Nympha er en kæk pige der elsker at lave ballade og rage op i ilden så at sige. Hun er fyldt med nysgerrighed og drillerier. Selvom hun ingen sans har for fare har hun en utrolig evne til altid at komme helskindet ud af en hvilken som helst situation, som hun uden tvivl selv har rodet sig ind i.

Karakterens baggrund:
Fortid: Nympha blev til da Pyra hjalp en fe med at ende sine lidelser.
Familie på siden: mor: Pyra, søskende: mange.

Info om alt andet:

Info omkring udseende:
Højde: 50 cm.
Vægt: 20 kg.
Bygning: lille og let.
Aftegnsbeskrivelse: hvid stribet overside der fader nedad. Grålige nuancer imellem striberne på ryggen (som om det hvide ligger ovenpå et sort aftegn). Pink mønstrede pletter.
Permanente skader: ingen
Særlige kendetegn: fevinger og usædvanlige aftegn.
Øjnfarve: mørkebrun
Pelsfarve: brun

Styrkesystem:
Råstyrke: 2
Udholdenhed: 4
Hurtighed: 9
Smidighed: 3
Logik: 8
Husdyr: 1
Værktøj: 1

Info om magien:
Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:

Du tror du er ved at blive skør da et træ taler til dig. Det viser sig at det er du også fordi tågen i denne omgang er giftig. DA det går op for dig at du er ved at blive forgiftet, søger du ud fra skoven. Din hurtige reaktion har givet dig +3 i Hurtighed.
Denne kan byttes og gives væk.

Du glæder dig helt vildt til blomsterne springer ud på blomsterengen, men ikke fordi du nyder duften. Næeh.. Du ved præcis hvad du vil finde i en af de nyudsprungne blomster. Der er ry fopr at være alfer i nærheden af dem og derfor søger du på blomsterengen. Disse alfer skulle nemlig have en rigtig god smag og gøre ens tænder blanke. Du finder til dit held en og lige da du skal til at spise den, siger den at den kan give dig alt hvad du kunne drømme om, hvis du ikke æder den. Du tænker det bare er fup og spiser derfor alfen der ganske vidst har en god smag, men sammentidig gør den din pels underlig og mat, indtil den pletvist falder af. Ud gror nye, tydelige pinke mønstrede pelstotter.
Denne kan gives væk.

Dit hjerte slår og slår. Der er stille. Det eneste du kan høre er lyden af din sagte vejrtrækning. Guderne har forbarmet sig over dig. De er kede af din situation og har givet dig en gave. Ned fra himlen daler sommersneen og frosten som farver din pels i en valgfri farve fra ryggen og ned.
Denne kan byttes.


One thought on “Nympha

Leave a Reply