Min – AFDØD

Grundlæggende information:
Billeder:


Navn: Min
Kaldenavn: Min, Traveller eller Farao
Køn: Han
Race: Saluki
Status: i flok (Karhahr beta)
Styrer: S.Wolfdragon

Info om personliggørelse:
Styrker: Har en fortræffelig stedsans og stamina.
Svagheder: fryser nemt og er overtroisk.
Personlighed: Min er en fri fugl som nyder at rejse rundt. Han elsker at gå tur om natten og se på stjernerne, selvom det er koldt. Når man først møder ham kan han godt virke lidt kold eller bedrevidende, men det kommer fra et oprigtigt sted.

Karakterens baggrund:
Fortid: Min kom til verden i et kuld på 6. Hans første par måneder gik som de nu gør, ubekymrede med sin familie, men så kom plagen til deres flok. Først gik det udover de svage og de gamle, snart ramte det også hvalpene. Min’s mor blev smittet og sendte sine hvalpe ud i verden i håb om at de kunne slippe væk. Men det var allerede for sent. En efter en tog den hans søskende. Til sidst stod Min tilbage, uberørt. Skæbnen ville åbenbart noget andet med ham.
Han rejste rundt på må og få. Lige da sulten var ved at tage ham, blev han reddet af en omstrejfende tæve der tog ham til sig og plejede ham tilbage til godt helbred. Imens hun plejede ham, blev hun dog selv svagere og svagere. Min havde taget smitten med sig. Han gjorde alt hvad han kunne for hende, men til sidst tog døden også hende til sig. Min indså at det måtte være hans skyld og han banlyste sig selv til for evigt at træde verden alene. Han levede i ensomhed i et års tid, indtil en dag hvor han kom slemt til skade og slog sit hoved.
Da han vågnede op igen anede han ikke hvem eller hvor han var. Han konkluderede at han måtte være en strejfer og fortsatte med den livsstil. Uvidende om den smerte han engang havde følt. Han blev aldrig mere end et par dage hos hunde der viste ham gæstfrihed. En dag vågnede han op et nyt sted end hvor han havde lagt sig til at sove, han var kommet til Wolf.
Familie på siden:

Info om alt andet: Uvidende om det er Min blevet “kureret” for at være smittebærer.

Styrkesystem:
Råstyrke: 2
Udholdenhed: 5
Hurtighed: 7
Smidighed: 6
Logik: 5
Husdyr: 0
Værktøj: 0

Info omkring udseende:
Højde: 70 cm.
Vægt: 25 kg.
Bygning: lidt tynd men overraskende muskuløs.
Aftegnsbeskrivelse: sort med hvid underside og sokker. Blommefarvede prikker.
Permanente skader: har et hak i det venstre øre.
Særlige kendetegn: Hakket i venstre øre.
Øjenfarve: brun
Pelsfarve: sort og hvid

Info om magien:
Skæbnen:
Amuletter:
Chancen:

Du vader direkte ind i en tjørnebusk. Av Av. Du bliver ved med at finde tjørne op til 2 døgn efter og alle steder hvor tjørnene har stukket dig, har din pels skiftet farve til Blommefarvet.
Denne kan ikke byttes, heller ej gives væk.

Sorte og gule aftegn på ryggen med voldsom pels. Denne kan byttes og gives væk.

Du har mistet alle dine aftegn. Denne kan byttes men ikke gives væk.

Gamble er dit mellemnnavn! Eller nej måske ikke, men du har altid ønsket dig at prøve det. Du spiller kongespil mod en gruppe hyæner og finder ud af at du taber stort, så du må¨improvisere for at vinde den amulet i spiller om. Det går ikke så godt så du ender med at stjæle amuletten og bare løbe! Desværre bliver du fanget og amuletten går i stykker. Ud kommer en forbandelse der rammer dig og hyænerne og i bliver smeltet sammen. Du ender med at få en strittende manke i samme farve som dig selv, som en rest fra hyænerne.
Denne kan byttes og gives væk.

Blæsten fører dig til en brønd bygget for længe længe siden af guderne. Du ser ned i den og lugter det friske vand og mærker den køllige luft strømme op derfra, men pludselig stopper det og stilheden gør dig lidt nervøs, da der står et eller andet dyr bag dig. Du vender dig om og ser en kamel i solnedgangens farver. Den viser dig vej til en sjælden blomst nær brønden og du tager blomsten i din mund fordi du tror du kender dens magiske hemmeligheder, men brat bliver alt mørkt omkring dig og du er slået ud. Det viste sig at kamelen udnyttede dig til at plukke blomsten for den, eftersom blomsten udstøder en gift i det den bliver plukket. Du sover i nitten dage og da du vågner er du både tynd, dehydreret og din pels falder af i totter. Den nye pels der vokser ud er tilgengæld silkeblød og helt fin og perlemorshvid.
Denne kan ikke byttes men godt gives væk.

På grund af dit had til gæs, spytter du efter nogle af dem mens de sidder i møde. De bliver agressive og løber efter dig. Du kan heldigvis løbe fra dem, men ser dig ikke for som du løber direkte ind i siden på en oksetyr der bliver rigtig vred og stanger dig. Du får et horn i siden og derved et stort sår som gør dig såret i de næste 3 tråde. Derudover får du et ar efterfølgende.
Denne kan ikke byttes eller gives væk.

Konkurrencer:

Har fået sine minder tilbage i Valentins plot.

One thought on “Min – AFDØD

Leave a Reply