Malene

Navn: Malene
Kaldenavn: Malle
Køn: Tæve
Race: 3/4 ulv og 1/4 hund
Flokstatus: Aves Imperiet.
Styrer: UlveJake

Styrker: Malene er en canine der er glad for husdyrene i flokken og som helt fra hvalp af har en særlig evne for at forstå husdyrenes kommunikation, så på den måde er hun ret klog. Hun tænker godt i strategier til at få sin vilje, men kun når det vedrører noget, som hun går op i, f. eks husdyr.
Svagheder: Har ikke respekt for farer og finder sig selv ofte i farefulde situationer uden hun selv opdager at faren er på færde. Dog er hun også god til at gå og dagdrømme og ikke opdage hvad der går for sig rundt om hende, hvilket gør at hun muligvis er et nemt bytte for folk, som vil skade hende.
Personlighed: Malene elsker dyr, specielt flokkens husdyr, og går med tanker helt fra hvalp af, om at blive veganer, for hun forstår ikke hvorfor de stakkels husdyr skal slagtes bare fordi caninesne skal have noget at spise. Hun er på den måde ret godhjertet, men hendes hjerne er stadigt ved at lære at der er noget der hedder fare, som altså kan dræbe hende. Hun er lidt kæk i sproget og en anelse flabet, men ikke af ond intention. Hun har desuden en voksende interesse i tæver.

Fortid: Født i Paradicia af sin mor, Luniah hvorefter hun og hendes søskende en dag blev kidnappet af Jekyll og bortført til Aves Imperiet. Der har hun levet siden, så hun har ikke set sin mor siden og nu hvor hun er blevet ung, har hun svært ved at huske sin mors udseende og væremåde.
Familie på siden: mor: Luniah, far: Rocca.

Højde: 87 cm
Vægt: 61 kg
Bygning: Lidt kraftig
Aftegnsbeskrivelse: Gråbrun grundfarve, med regnbue fadende pletter og creme aftegn på siderne, ben, kæbe, brystkasse og ansigt. Grå og grøn hale.
Permanente skader: Ingen
Særlige kendetegn: Regnbue aftegn.
Øjenfarve: Mørkeblå
Pelsfarve: Gråbrun

Styrkesystem:

RåstyrkeUdholdHurtigSmidigLogikHusdyrVærktøj
2543254

Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:

28-09.2019
Du samler på… ja… lad os sige det som det er. Skrammel fra en gammel tid. men i blandt alt det ubrugelige finder du en amulet der til dit held giver dig en følgesvend. Du kan med denne dyreamulet tilkalde en grøn og hvid drage med glimtende skæl. Dog kan denne ikke flyve da den har meget små vinger. Den er dog meget lydig og har skarpe tænder. Denne kan byttes

One thought on “Malene

Skriv et svar