Macaroon

Navn: Macaroon
Kaldenavn: Maca
Køn: Han
Race: halv afrikansk vildhund, halvt ulv
Status: Paradicia
Styrer: UlveJake
Startalder: Hvalp

Styrker: God til at falde i et med baggrunden, hvis der opstår konflikter. Dog er han ret meget en mastermind i at udtænke spøjse planer som flokken i fremtiden vil kunne bruge til meget, da han samtidigt er en god rådgiver til lederen, selvom han ikke har fået chancen for at bevise dette endnu.
Svagheder: Bliver næsten aldrig set eller hørt og er blevet meget usikker pga. det. Kan ikke koncentrere sig ret længe ad gangen, medmindre det har noget at gøre med hans store planer inde i hovedet, end ikke kærlighed og parring har endnu ikke kunnet holde hans fokus særligt længe, hvilket er ærgerligt, for det kunne måske muntre ham lidt op. Han er meget en enspæner selvom han er i flok, hvilket er en svaghed hvis han blev angrebet.
Personlighed: Lavt selvværd, stammende og lettere deprimeret. Han er ikke særligt interesseret i hunkønsvæsner, men har en voksende interesse for hankønnet. Han er virkeligt madglad, hvilket nok desværre kan forklares med trøstespisning, fordi han altid er så ked af det. Hans enspænerhed gør at han ofte ses langt væk fra flokken. Han har ikke et decideret tilhørsforhold til Paradicia eller de medlemmer af flokken han ellers kender, så han forlader muligvis flokken snart.

Fortid: Født i Paradicia af Jua, men har brugt meget af hvalpetiden på at vandre rundt i kanten af territoriet for at komme væk fra alle de andre canines der udgør flokken.
Familie på siden: Jua er mor, Crur er far, har 1 bror kaldet Machweo.

RåstyrkeUdholdHurtigSmidigLogikHusdyrVærktøj
2461622 (+2 chancen)

Højde: 74 cm
Vægt: 30 kg
Bygning: Lille
Aftegnsbeskrivelse: med lilla plamager overalt på kroppen og lysegrå striber med hvid basis pels farve.
Permanente skader: Ingen
Særlige kendetegn: Gevir
Øjenfarve: Gul
Pelsfarve: Hvid

Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:

12.09.2019
Da solen står op er du helt klar på at lave løjer! Du springer afsted gennem blomsterengen og havner ved åen der løber mellem blomsternes dufte og afbryder det hele. Du indsnuser luften, for i dag blir en god dag! Det viser sig at du har ret, for mens du samles med andre hvalpe for at lære at jage, finder du ud af hvordan man bruger spyd tila t fange fisk og du har erhvervet dig +2 i værktøj til når du bliver gammel nok. denne kan intet.

One thought on “Macaroon

Skriv et svar