Luniah

 

Navn: Luniah
Kaldenavn: Niah
Køn: Tæve
Race: Ulv
Status: Paradicia som husdyr hyrde
Styrer: UlveJake
Startalder: Voksen

Info om personliggørelse:
Styrker: udholden, god til hvalpe, venligsindet.
Svagheder: Angst for agressivitet, sygdomsangst.
Personlighed: Luniah er en tæve det har håb og drømme for fremtiden og virker meget nede på jorden i første omgang, men lærer man hende bedre at kende, er hun ret magtliderlig og ønsker sig intet andet end rang og magt. Hun er lettere manipulerende og lyver gerne for at få det hun vil have. Dog er hun ret dårlig til både det at lyve og det at manipulere, så enten opdager folk det eller også giver hun bare helt op fordi det ikke virker. 
Selvom hun kan være sindsforvirret og generelt lidt humørsyg, er hun en der lider i tavshed og nemt kan udnyttes på det punkt.
Grunden til at Luniah er så manipulerende og magtsyg er grundet i at hun bare gerne vil give hendes eget afkom det bedste liv, som de overhovedet kan få i trygge rammer og omgivelser, med stærke hanner til at passe på dem. Luniah selv ved nemlig godt at hun nok ikke kan beskytte hvalpene selv og at hendes broder stadigt er derude et sted, sindssyg og i søgen efter hende. 

Karakterens baggrund:
Fortid: Luniah stammer fra en nordliggende strejfergruppe bestående af hende, hendes moder og hendes to brødre fra samme kuld. Hun har haft en fantastisk liv, men en dag døde moderen efter lang tids sygdom og overanstrængelse for at passe de tre nu halvstore hvalpe. Den ene broder led samme skæbne og blev taget af sygdommen og sulten, og det endte med at Luniah tog flugten fra sin broder der mistede besindelsen. Hun kan ikke huske hvor lang tid hun løb eller hvor hun løb hen, men her hvor hun er nu, virker der fredeligt.
Familie på siden: –

Info om alt andet:

Info omkring udseende:
Højde: 87 cm
Vægt: 60 kg
Bygning: Normal-kraftig
Aftegnsbeskrivelse: Overgang mellem hvid, creme, brun, grå, med hvide aftegn, blandt andet tydelige markeringer på ryg, strube, bug, kæbe, underhale osv.
Permanente skader: ingen
Særlige kendetegn: De mørkeblå øjne
Øjnfarve: Mørkeblå
Pelsfarve: Udvisket brun

Styrkesystem:
Råstyrke: 6 (+2 i chancen)
Udholdenhed:7
Hurtighed:6
Smidighed:4 (+2 i styrke gamble)
Logik:2
Husdyr: 2 (+2 byttet med S. Wolfdragon for en pride hvalp)
Værktøj:0

Info om magien:
Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:

20.06.2019

Luniah Dit sind er godt og din selvtillid er i top, så du vælger simpelthen at jage en MoskusHjort på egen pote. De er små og har hugtænder, og da du mister den af syne, bider den dig i hasen som en klapperslange. Du skriger op og nedlægger hjorten i vildskab. Dit sår er ikke slemt og du kommer hurtigt over det. For din fortjeneste har du vundet +2 i råstyrke. Denne kan byttes men ikke gives væk.

27.06.2019
Luniah Joeh, så deeet er det du ønsker der sker noget ekstraordinært og beder skæbnene om hjælp, men magien ser ikke ud til at lytte i første omgang. Du sukker dybt og lunter ned til vandet. Herfra ser du et stjerneskud i dagslys og ønsker endnu engang at magien gør noget ekstraordinært. Denne gang virker Magien ikke til at ignorere dig og lader derfor ænderne lave cirkler om dig mens du træder ud i vandet og forvandler dig til en smuk svane…. Dog viser det sig at du kun bliver til en svane fordi du står på en amulet der kan forvandle dig til en svane så længe du røre ved den med din pote. Amuletten har afbilledet en svane på den og er gul og orange. Denne kan byttes.

20.07.2019

Dit livsperspektiv har ændret sig og du føler dig som født på ny. Mens du spankulerer rundt på engen, sker der pludselig noget uventet. Du træder på en tjørn. Du hyler op og hopper på tre ben og får tjørnen hevet ud. Den begynder at tale til dig og råber “AV AV AV” du snuser til den og hjælper tjørnen op på benene. Det viser sig at være en minialf, som har været under en forbandelse. Du beslutter dig for at hjælpe denne og den fører dig til en ukendt hule bag lianer og krybeplanter. Her møder du en ond og sagnomspunden gud i egen høje person. Denne gud er mørk og dyster med lysende grønne øjne som stirrer ind i din sjæl. Du beder om tilgivelse og tager forbandelsen på dig i stedet for alfen. Men guden vil have noget andet. Den vil have dine hvalpe. Du siger at det er uretfærdigt at han tager dem alle for én lille ting som denne. I når til enighed og den hvalp uden styrer tager han til dødsriget og gør til sin højre pote. Det gør ondt på din sjæl, men du drager hjem med din nye alfeven og alfen beslutter at skylde dig en tjeneste. Denne kan intet

Byttet med S. Wolfdragon:

På mystisk vis er du havnet oppe på nattehimlen, riddende på et stjerneskud der styrter hastigt mod jorden. Du skriger og græder og vil ikke dø. Men i det du rammer jorden, vågner du op fra en dårlig drøm og ser forvirret rundt, Du har hovedpine som skyldes at du har fået bukkehorn. Denne kan byttes

Byttet med S. Wolfdragon:

Dit liv skal ændres og du ved hvordan! Du springer i kilden, uanene om at den var fuld af Gule Alger som farver dig fuldstændig 100% gul Uden at tage hensyn til dine aftegn, øjnfarve eller mutationsfarver. Denne kan byttes

Byttet med S. Wolfdragon:

Efter en vild jagt på flokkens husdyr der var løbet ud, har du fået luret dem alle sammen på plads igen på din vagt. Du har derfor erhvervet dig +2 husdyr. Denne kan byttes

Oktober 2019:

Du falder og slår på mirakuløst vis begge albuer. Da du rejser dig fluks, kommer en fe mod dig og spørger om den skal heale dine hudafskrabninger. Du fnyser og takker nej inden du forlader området. Fe’en syntes du er meget utaknemmelig og kaster en forbandelse over dig. Dine skadede forben bliver mere og mere sort lilla så du tilsidst ikke kan kende dine egne forben 😮 Denne kan intet.

One thought on “Luniah

Skriv et svar