Loria

Navn: Loria
Køn: Tæve
Race: Hund
Status: Kiowa
Styrer: Taco
Alder: Ung

Info om personliggørelse:
Styrker: Hendes lægevidenskabelige kunnen
Svagheder: Hun er hverken hurtig eller udholden og har jordens dårligste kondi.
Personlighed:
Loria er en type hund som besidder den nødvendige evne, lægekundskab. Der hvor hun kommer fra, var hun lidt en nørd og de andre tog afstand til hende, alligevel var hun den dygtigste til faget som hun havde lært gennem generationer af lægevidenskab i hendes flok. Ud over dette havde flokken en stor værktøjsmæssig kunnen, så ting som at sy, smede, garve skind, lave tøj osv er hun også rigtig god til. Hun ved ligeledes hvilke bær der skal kvernes for at give nakotika, meeeeeeen, hun er ikke altid sikker i sin sag så forbered dig på at blive opereret i vågen tilstand.
Elsker: At grave rundt i indvolde
Hader: Ikke at få noget enten videnskabeligt eller spisligt ud af at redde liv. Hvis hun ikke syntes om samarbejdet, kan hun sagtens holde sig tilbage.
Helhedsindtryk: Dygtig til sit fag, men også stædig og ikke nem at sno.

Karakterens baggrund:
Fortid: Loria kommer fra en flok fra et kontinent outsides og med meget farlige dyr. Flokken var delt op i grupper af individer der specialicerede sig i forskellige færdigheder, så de kunne arbejde sammen og sikre deres fælles overlevelse. Der var både krigere, jægere, samlere, hvalpesittere osv… Men vigtigst af alt var der håndværkerene som ligeledes stod for lægekundskaben. Som man nok kan gætte gjorde de mange farlige dyr udfald til at håndværkerene havde meget at lave. Der skulle ikke kun laves våben, beskyttende tøj og rykkes tænder ud. Næh. Der skulle også lappes huller i kroppene på alle de andre som var blevet udsat for disse dødbringende dyr.
Loria og hendes gruppe kom aldrig udenfor borgen og kunne derfor koncentrere sig til fulde om at lave det der skulle laves. Hun har derfor hverken kondi, udholdenhed eller er specielt hurtig eller stærk, da dette har hun aldrig haft brug for.
Loria var lidt en særling, men dygtig til det hun lavede, og i en tidlig alder har hun kunnet meget mere end hvad hendes stolte forældre kunne håbe på.
Dog er hun stadig forvirret over hvordan hun er havnet i Wolf, for der er helt sikkert INGEN erindring om hvad der skete. Hun husker kun et lys og poof nu var hun i en overflod af fremmede dufte og græs under poterne, noget hun aldrig har prøvet før.
Bedste minde: At rode i indvolde for første gang.
Værste minde: At blive mobbet af de andre hvalpe i tidlig alder.
Familie på siden: –

Info om alt andet:
Eksempler: Intet
Tilføj selv mere: Intet
Fanart: Intet
Andet: Hendes udsmykning gemmer på hendes lægelige redskaber og kan foldes ud, hvor det indenvendigt består af noget der ligner en makeupbørste palette bare med tortur redskaber… mnhmg jeg mener… Redskaber til at redde liv.
Dette er lavet at det fineste hvide, silkebløde læder som er slidstærkt og af en hel anden dimenssion end det man finder i Wolf, da det kommer fra andre typer af dyr. Det hvide læder symboliserede dengang hun var i sin gamle flok, at hun var læge. De gyldne ringe rundt om på hnedes udsmykning symboliserer hendes årgang og kæderne hendes kunnen.

Info omkring udseende:
Højde: 64 cm høj
Vægt: 32 kg
Bygning: robust og atletisk
Aftegnsbeskrivelse: Mørkebrune undersider. samd hvid ål og aftegn ned langs ryggen med begyndelse fra ansigtet. Hvide små aftegn på tæerne.
Permanente skader: –
Særlige kendetegn: Hendes udsmykning og særprægede aftegn
Øjnfarve: mosgrønne
Pelsfarve: Dyb Rød

Info om magien:
Skæbnen: –
Amuletter: –
Chancen: –

20/06-2019
+2 logik
Konkurrencer:

20/06-2019 100Konk
Du har vundet +5 styrke i Husdyr.

Fået af Sika 23/07-2019
+4 udholdenhed
+3 Husdyr
+4 Logik

Fået af Trista 01/09-2019
+3 hurtighed

RåstyrkUdholdHurtigSmidigLogikHusdyrVærktøj
20+4
= 4
0+3
= 3
56 + 6
= 12
1 + 8
= 9
11

One thought on “Loria

Skriv et svar