Kveldúlfr

Grundlæggende information:
Navn: Kveldúlfr

Kaldenavn: Kveld
Køn: Han
Race: Ulv
Status: I flok (Karhahr alfa)
Styrer: S.Wolfdragon

Info om personliggørelse:
Styrker: fysisk stærk og godhjertet.
Svagheder: vil gerne tro på det bedste i folk. Hurtig til at drage konklusioner. Mister alt fornuft omkring tæver i løbetid.
Personlighed: frisk fyr med en kæk attitude. Elsker livet og alt hvad det har at byde på.

Karakterens baggrund:
Fortid: Kveldúlfr var godt på vej til alfa position i sin flok, da han pludselig fandt sig selv på Wolf. Her mødte han en tæve der hed Venica og de bestemte sig for at starte en flok sammen med en hund der hed Min. Men en dag mødte han en hvid ulv, Jane, som han blev forelsket i. De fik hvalpe sammen og det blev Venica meget ulykkelig over, så hun forlod flokken. Kveld gjorde Jane til sin officielle mage og udnævnte hende til alfa tæve. På grund af Venica fik han ikke brugt som meget tid sammen med sine sønner da de var små, som han havde ønsket og det fortryder han.

Min havde været væk længe da han en dag blev fundet dræbt. Kveldúlfr ved endnu ikke af hvem eller hvorfor Min skulle lide den skæbne.

Familie på siden:
Hvalpe: Fenrir, Jormungandr

Info om alt andet:

Styrkesystem:
Råstyrke: 7
Udholdenhed: 5
Hurtighed: 4
Smidighed: 4
Logik: 2
Husdyr: 2
Værktøj: 1

Info omkring udseende:
Højde: 97 cm.
Vægt: 73 kg.
Bygning: muskuløs, i god form.
Aftegnsbeskrivelse: lys stribe langs siden, lysere underside etc., ferskenfarvet hjerteformet plet i panden.
Permanente skader: ingen
Særlige kendetegn: Crest, lys stribe, lysene aftegn.
Øjnfarve: gylden med grå ved pupillen.
Pelsfarve: grå

Info om magien:
Skæbnen:
Amuletter:
Chancen:

Deres fantastiske selvtillid er helt oppe at køre nu. Du er nemlig den bedste i hele verden til IKKE at flyve. Haha! Tag dén. Du vader rundt som om du er blevet skør, men du er egentlig bare glad for at du er god til NOGET. Du har derfor givet himlen noget at tænke over, nu når du ikke giver flyve ved den. Ned i dit hoved falder dog en kokosnød og du slår dig. Kokosnødden er flækket da du kigger op og indeni den ligger der en mærkelig lille lysende bille. Af en eller anden grund beslutter du at spise den for at hævne dig på tyndekraften. Du bliver efterfølgende ekstremt utilpas med mavekramper og opkast og ender med at falde i søvn af udmattelse. Da du vågner igen har du lysende, pelsløse striber på dine ribben i valgfri farve. Denne kan byttes og gives væk.

Du er trist i dag. Din tristhed skyldes et pludseligt tab. Du ser mod skyerne som afbilleder en familie langt langt borte. Et stik i dit hjerte fortæller dig at der hvor du kommer fra, er noget rivende galt og du bliver mistænksom og paranoid. Du spørger magien om dit hjemland og hvad der er sket og får billeder i hovedet af en lilla måne som lyser over en anden verden som du på en måde kan genkende. Ulve der dør i hobetal af en frygtindgydende sort tåge. Du bliver så grebet af at flygte at du løber ind i et træ og får en fersken i hovedet. Da du vågner fra din døs har du ikke kun forfærdelige minder, men også en ferskenfarvet plet på hovedet som du ikke kan komme af med igen. Denne kan hverken byttes eller gives bort.

One thought on “Kveldúlfr

Leave a Reply