Juleønskernes Opfyldelse 2019

Alle karakterer fra JuleØnsker er blevet teleporteret til Nordpplen hvor der er gaver til dem. Når de har pakket gaverne op, bliver disse sendt hjem igen. Glædelig Jul til hele Wolf landet!
Herunder er listet hvem der har fået hvad. <3 

Lazy – får en amulet der kan påkalde et telt med en blød seng i,- men skal afpåkaldes igen indenfor et halvt spildøgn, før den kan tilkaldes endnu engang, ellers forsvinder amuletten.

Shay – får en amulet der gør det muligt at tale med Sneens ånd og derved give en fortryllende hvid jul, men kan også bruges som påkaldelse af sne i tide og utide. Frosten står for dine fødder. Vil kulden kunne bringe alle sammen?

Wrenir – Får en valgfri mutation i farverne hvid, rød eller grøn.

Zakee – får en efterfølger. En Julefødt Hvalp er ladt alene, måske på grund af sine farver som er Hvid, Lyseblå og creme som sneens skygger. Samt mutationer der involverer en rød næse som lyser i mørket og gevir fra rudolf rensdyret der måske er far? Hvalpen er en Han og bliver Zakee’s bror. Denne bliver givet til den næste på hvalpelisten.

North – Saga har nu fået et julemirakel. 4 advents gaver er lagt hos North og Saga og indeholder hver en adobtivhvalp. Hvalpene er i farverne Creme, Hvid, Grå og Chestnut grundfarver med valgfrie hvide, røde og gule aftegn. Som fra et rensdyr 🙂
Hvalpene bliver givet i denne rækkefølge til hvalpelisten.

Emma – får en amulet der gør at du kan tale med dyr

Alys – får en amulet der kan gøre dig hurtig som en gepard! Dog kan den kun bruges i 30 sek pr. Tråd i alt.

Buckley – får en Julehvalp i brun med hvide undersider og gevir i sort. Denne blir givet til næste på hvalpelisten. Denne er en han.

Zee – får +6 hvalpe i næste kuld.

Sadiq – får en amulet der kan teleportere dig hen til et familiemedlem uanset hvor på kortet du befinder dig. Dog kan denne kun bruges 1 gang pr. 3 tråde.

Luniah – får valgfire lysende aftegn i farven lyseblålig hvid

Daeva – får +4 i Råstyrke

Chance – får healet sine ben så de alle fungerer bedre end før. Skaderne er healet til perfektion.

Kaleesh – får valgfri farve til Ører, Snude og Poter.

Venica – at Zapan får hendes halskæde der kan gives i arv i familien. Den der bærer halskæden vil kunne Heale 1 sår pr. Tråd.

Moose – Efter de mange doser sæd du har sendt ud i verdenen er det kun retfærdigt at du får lidt igen. Her er en søn med ukendt moder der kommer til dig som hvalp. Der er ingen tvivl om at denne kun har slægtet dig på og derfor er din. Moderen har formentlig haft en mere Chestnut nuance. Som gerne må spille med ind. Denne han bliver givet til næste på hvalpelisten.

Sephir – får en amulet der kan standse aldringen på den dato du er blevet ældre. Dog hvis amuletten mistes, vil du blive Døende med det samme og der kan ikke hjælpes med anden magi.

Skriv et svar