Jake Golden

Navn: Jake Golden
Kaldenavn: Jakey
Køn: Han
Race: Ulv
Flokstatus: Alpha i Hotaru flokken
Styrer: UlveJake
Startalder: Voksen

Styrker: Godhjertet og kærlig, har meget råstyrke og kan finde styrken til at bekæmpe enhver, som nærmer sig hans kære.
Svagheder: Han er måske lidt for trofast, hvilket kan gøre ham en anelse naiv og nem at manipulere med.
Personlighed: Jake er god som leder af enhver slags flok, han beskytter dem han har kær og bruger al sin energi på at sørge for at alle har det godt. Han har nogle ar på sjælen, og bruger lang tid på at tænke over hans fortid sammen med hans eks mage, som døde før tid. Han kan godt finde på at drage forvildet ud for at lede efter hende, men han vender altid tilbage efter noget tid.

Fortid: Han var i et andet land engang, hvor han havde en smuk lys cremefarvet mage, som han elskede overalt på jorden. Sammen fik de to hvalpe. Dog blev magen tvunget ud i flugt pga. headhunters, hvilket resulterede i at hun faldt ned fra en klippe og døde. Hvalpene blev så fortvivlede at de også løb fra Jake, og i dag sørger han meget over tabet på alle tre familiemedlemmer.
Familie på siden: Mage: Zee.

Højde: 91 cm
Vægt: 68 kg
Bygning: Muskuløs og kraftig
Aftegnsbeskrivelse: Gyldenbrun basisfarve med lyse undersider og bug samt med mørk manke og oversider generelt.
Permanente skader: Ingen fysiske.
Særlige kendetegn: Varme pels farver
Øjenfarve: Gylden
Pelsfarve: Gyldenbrun

Råstyrke: 7
Udholdenhed: 5
Hurtighed: 3
Smidighed: 3
Logik: 5
Husdyr: 0
Våben: 2

Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:

26.09.2019

Du har fundet et pergament fra en af guderne, tror du. Du beholder denne og vogter den med dit liv, indtil du snubler over en træstup i en vild flugt og sluger pergamentet med en besværgelse i. Et par dage efter hoster du en hvid og sølvfarvet amulet op, som kan Få Æg til at klække med det samme det er blevet lagt, ligegyldigt hvilket æg og hvor længe det har ligget, kan dette klækkes ved at holde amuletten over denne i 7 sekunder pr. æg. Denne kan byttes.

12.09.2019
Du har været ualmindeligt heldig i dag. Du træder først på en skarp sten og vrækker rundt på din ankel af samme grund. Herefter falder du og rammer hagen i en træstup, men da du rejser dig igen og får tjek på skaderne, får du øje på noget det glimter i gruset. Du halter hen og puffer gruset væk. Her ligger en amulet der kan få træer til at gro hurtigt. Vel Held i uheld. Denne kan byttes.

Oktober 2019:
På grund af en dårlig jagt, går du sulten i seng på 3 døgn og vågner adskillige gange fordi det knuger dig i maven. Da du vågner har ‘nogen’ efterladt en friskt korpus til dig. Godtnok fra en underlig hvid hest med et horn i panden, men du er for sulten til at opdage at det faktisk er en enhjørning du mæsker dig i. Det sølvfarvede blod farver dig om din mund og hals som du spiser løs, og snart har du guffet en hel enhjørning i dig. Den sølvfaravede pels vil dog ikke vaskes rent og sidder fast for evigt. Ligeledes vil du gradvist gro et horn i panden. Denne kan byttes

One thought on “Jake Golden

Skriv et svar