Jakall

Navn: Jakall
Køn: Han
Race: Ulv
Flok status: Strejfer
Styrer: CXCR
Startalder: Voksen

Personlighed:
Styrker: Han har mere hjerne end man lige skulle tro sådan ved første øjekast.
Svagheder: Han er måske liidt usikker omkring sit udseende, på baggrund af hvordan de fleste reagere på ham.
Personlighed: Jakall er lidt sin egen, og har naturligvis sine egne måder at håndtere situationer. Han er intelligent nok til ikke at kaste sig ud i slagsmål, som han ikke kan vinde, eller som han ikke har en chance i, og er på det punkt mere på den sikre side.

Han bliver dog nemt usikker og utilpas i selskab med andre, særligt hvis de har en mere negativ eller dømmende opførsel og fornemmelse af ham, grundet hans fysiske problemer. I nogle tilfælde bliver han også afsindigt fornærmet og i disse situationer reagere derefter.

Han er en klassisk han på langt de fleste andre punkter, eller, nogle af dem i hvert fald. Han puffer nok ikke sin brystkasse ligeså meget op som enhver anden rask hanhund eller hanulv, men han er mindst ligeså dameglad, selvom det nok er mere en udfordring for ham at score, end for andre hanner. Han kan i dette tilfælde godt prøve at spille på sympati kortet og prøve at vinde en tæve på den måde, simpelthen ved at få hende til at have ondt af ham.

Baggrund:
Fortid: Han var den mindste i sit kuld, og har altid været mest langsomme af sine søskende og den der blev mest, hvad siger man, mobbet. Dog blev det aldrig så slemt at han som sådan tog skade af det, i hvert fald ikke varig. Han gik dog hen og blev syg, hvilket gjorde han kradsede sig mere og over tid mistede mere og mere pels, i et meget irregulært mønster. Af frygt blev han udstødt fra sin familie, hvorefter han begyndte at vandre alene. En aften gik han omkuld, og da han vågnede, var han havnet et nyt sted, som han ikke kunne genkende.
Familie på siden: Ingen

Info om udseende:
Højde: 99 cm
Vægt: 68 kg
Bygning: Spinkel
Aftegnsbeskrivelse: Hvide og mørkebrune aftegn + ar og pelsmangel pga. skab.
Øjenfarve: Gul
Grundfarve: Cream

Styrkesystem:
Råstyrke: 4
Udholdenhed: 2
Hurtighed: 3
Smidighed: 5
Logik: 10
Husdyr: 0
Værktøj: 1

Magien:
Skæbnen: Nej
Konkurrencer: Nej
Chancen: Nej
Styrke-gamble: Nej

2 thoughts on “Jakall

  1. Pingback: Dutch – Wolf

Skriv et svar