Hjalti

 

Navn: Hjalti
Kaldenavn: Hjal
Køn: Han
Race: Ulv
Status: Councillor, Navitas
Styrer: Sejm

Info om personliggørelse:
Styrker: Han har meget charme og er god til at udnytte andre med den
Svagheder: Han er ikke god med hvalpe og vil helst undgå at være omkring dem
Personlighed: Hjalti er god til at få andre til at kunne lide ham og han bryder sig bestemt om at blive genkendt positivt. Han har en måde at smigre sig ind på alle. Han er også god til at tilpasse sig andres personligheder og meninger hvilke giver ham en endnu bedre chance for at få dem til at kunne lide ham. Han er meget charmerende og har en tydeligt flirtende personlighed, selv hvis han ikke bryder sig om noget har han tænkt sig at lade som om at han godt kan lide dem. Hans tanke gang er meget i bølgelængde med “Keep your friends close and your enemies closer”. Han har altid en ganske flink facade, men har for det meste kun intentioner om at udnytte andre, dog vil han gøre det på en måde så de ikke selv har nogen idé om at han gør det og stadig forblive på deres gode side.

Hjalti kan bedst lide at være alene eller sammen med max to, for store flokke bryder han sig ikke om, men prøver stadig at integrere sig med dem for at blive bedre kendt blandt andre.

Karakterens baggrund:
Fortid: Hjalti var først født i en stor flok med Jarl som far. Hjalti stod selv til at blive Jarl en dag men havde aldrig rigtig interesse for det og ville egentlig hellere strejfe afsted alene for at opleve verden. At skulle holde styr på så mange medlemmer var ikke noget for ham, og desuden opdagede han også sin attraktion til det samme køn hvilke ikke var tilladt i flokken. Da Hjalti endelig blev gammel nok rejste han væk fra flokken, han havde ikke noget tæt forhold til nogen, kun hans ene søster, hun var også den eneste der kendte til hans hemmeligheder og hans plan om at rejse væk. Efter lang rejsen fandt han Wolf
Familie på siden: Ingen

Info omkring udseende:
Højde: 104cm
Vægt: 72
Bygning: Stræk, men elegant bygget
Aftegnsbeskrivelse: Sort prik under venstre øje
Permanente skader: ingen
Særlige kendetegn: energi mærke sidder på ‘næseryggen’
Øjnfarve: Lysblå
Pelsfarve: hvid creme

Info om magien:
Skæbnen: na
Amuletter:

  • Amulet i farverne lyseblå, hvid og grå. Giver et skjold af skyer der kan modstå alt i 10 sekunder

Chancen:

  • en amulet der kan lede hende til en hule i nord hvor hun kan bytte den til et liv. (genopvækning af en af dine afdøde karakterer, eller en hvalp til dig med din canine som mor, Chancen som far)
  • har en kappe der gør at hun kan skifte køn ved egen vilje når hun har den på
  • Har sit eget nordlys der følger ham
  • 2+ udholdenhed efter at havde gravet sig ud af en hule

Konkurrencer:
20/06-2019 100Konk
Du har fået en trøstepræmie på +1 styrkepoints i smidighed.

Styrkesystem:
Råstyrke: 8
Udholdenhed: 6
Hurtighed: 6
Smidighed: 2 + 1 = 3
Logik: 5
Husdyr:
Værktøj:

One thought on “Hjalti

Skriv et svar