Emma Freedom

 

Navn: Emma Freedom
Kaldenavn: Ems
Køn: Tæve
Race: Whippet
Status: Navitas
Styrer: UlveJake
Startalder: Hvalp

Styrker: Er stærk i sin tro om det gode i naturen og i forbindelsen til naturen.
Svagheder: Stædig og lidt naiv.
Personlighed: Emma elsker alt hvad der er naturligt og godt for alle. Hun er en rigtig huppie hund som spreder fred og livsglæde blandt alle (som hun kan lide)..

Fortid: Blev født i Navitas.
Familie på siden: Mor: Philia

Højde: 45 cm
Vægt: Forventet 9 kg
Bygning: Spinkel og knap så høj.
Aftegnsbeskrivelse: Roseformede aftegn i gul, lyselilla og lyserød med en grundfarve af lysegrå.
Permanente skader: Ingen.
Særlige kendetegn: Roser rundt på kroppen.
Øjenfarve: Brun
Pelsfarve: Lysegrå

Råstyrke:2
Udholdenhed: 4 +2
Hurtighed: 6 +3
Smidighed: 6
Logik: 1
Husdyr: 6
Værktøj: 0

Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:

26.09.2019

Du er blevet væk. Men ikke så langt væk at du ikke kan finde hjem. Du håber at finde et skjult skatkammer i grotterne, og finder da også noget i retningen af hvad du lever efter, men der er en masse skeletter fra døde dyr og det tegner ikke godt for en der er på et ukendt territorie. Du bliver snuppet på vej ud af grotterne, af en Hippogrif der vogter sit hjem… Du skynder dig forbi og løber så hurtigt du kan med hippogriffen lige i hælene! Da i kommer ud, viser det sig at det stakkels kræ havde været fanget i grotterne i årevis uden at se hverken dag eller nat. Den belønner dig med et måltid inden den stikker af. Glad lunter du tilbage hvor du kommer fra med byttet. Du har fået +3 i Hurtighed. Denne kan byttes.

12.09.2019

Meget kan man sige om dig, men du er ikke tilfreds med dit udseende! Du er faktisk så ked af det at du prøver alle mulige remedier til at skifte farve, og det lykkedes da også. Ført bliver du blå, så lilla, så en blanding af de to der skifter til grøn. Til sidst ender du med at være orangeblå ned ad ryggen og i dit ansigt. Denne kan gives væk

Oktober 2019:

Du tror egentlig på mange ting, men aldrig havde du før tænkt på liv ude i rummet??? Du beslutter at gøre en indsats for at nå stjernerne, for de burde også have rettigheder! En stjerne falder ned i et stjerneskud og opsat på at finde den, løber du i 5 timer, søgende. Dette har givet dig +2 i udholdenhed, selvom du aldrig fandt stjernen. Denne kan gives væk.

One thought on “Emma Freedom

Skriv et svar