Corleone

Navn: Corleone
Kaldenavne: Cor, Leon, Vito
Køn: Hanhund
Race: Bully Kutta (Pakistansk Mastiff)
Flok status: Strejfer indtil videre
Styrer: CXCR
Startalder: Voksen

Personlighed:
Styrker: Han har en stærk sans for morale, og respekt
Svagheder: Han har en meget bestemt idé om hvem der helt præcist fortjener hans respekt og tid.
Personlighed: Corleone kan være afsindigt svær at finde ud af, særligt fordi han har så specifikke idéer og meninger som han har. Han forlanger respekt for at give respekt, og selvom han ikke altid er bleg for at være den respektfulde først, så er han heller ikke fremmed for at vende 180 grader og blive respektløs hvis han ikke får den respekt han mener og er overbevist om han fortjener.

Hans sans for morale er høj, men hans idéer om hvad der er okay og ikke er okay, kan være tvivlsomme. Han har ingen problemer med at tage hævn, eller få andre til at udføre hans ellers betvivlelige idéer for ham. Han kan være venlig og tilgivende, men han kan også være modbydelig og utilgivende, alt afhænger af hvilken side af ham du kommer ind på, og generelt er det i ens bedste intentioner at være på hans gode side.

Hans opførsel kan sommetider også dikteres af hvem han er i selskab med, og han er som regelt mere hård og uvillig til at lytte til andres idéer og overveje komprimisser overhovedet, hvis der er hunde eller ulve som han skal vise sig for og gøre det klart at de ikke styrer ham.

Han er ikke just legesyg og har ikke den store interesse i at bonde med hvalpe eller højrystede teenagere. Han kan ganske simpelt ikke holde ud at nogen kan være så ubekymrede og useriøse, ifølge ham.

Baggrund:
Fortid: Han er sønnen af et par hårdkogte og farlige typer, der havde, eller stadig har, store forventninger til deres afkom, og særligt Corleone som den ældste i deres kuld. Corleone lærte allerede som ung hvalp at slås, med sin far som træner og mange af sine søskende. Han har altid udvist stort potentiale. Han var allerede på det tidspunkt på vej mod stjernerne. Under en familie jagt var der dog noget der gik skævt. Corleone og to af hans brødre blev adskilt fra resten af flokken og allerede efter første nat, var alt anderledes. Han vågnede op i en verden han ikke genkendte, og han var og stadig er i uvished over hvor hans brødre er og hvad der skete med resten af hans familie.
Familie på siden: Ingen endnu

Info om udseende:
Højde: 99 cm
Vægt: 80 kg
Bygning: Muskuløs/atletisk
Aftegnsbeskrivelse: Hvid maske, hvide undersider, hvid skulder banding
Øjenfarve: Heterochromia (Højre øje: Mørkebrunt | venstre øje: blåt)
Grundfarve: Sort

Styrkesystem:
Råstyrke: 9
Udholdenhed: 5
Hurtighed: 2
Smidighed: 3
Logik: 6
Husdyr: –
Værktøj: –

Magien:
Skæbnen: Nej
Konkurrencer: Nej
Chancen: Nej
Styrke-gamble: Nej

One thought on “Corleone

Skriv et svar