Cipher

Navn: Cipher
Kaldenavne: Guldhunden
Køn: Han
Race: Ulv
Flok status: Strejfer – Indtil videre
Styrer: CXCR
Startalder: Voksen

Personlighed:
Styrker: Intelligent og snu
Svagheder: Mere eller mindre skør.
Personlighed: Cipher er et specielt individ der er sin egen, han har det i særdeleshed med at gøre, præcis som det passer ham. Han kan være diplomatisk og imødekommende hvis han gider, og hvis hans dagsplan kræver det af ham, selvom det ikke er hans standard go to. Han er beregnende og overvejende i sine handlinger, mest fordi han ikke har interesse i at sløve sine egne planer mere end højst nødvendigt. Han har ikke som sådan brug for at være sammen med andre, men har i fortiden heller ikke vist sig som modstander. Han kan sagtens være godhjertet og hjælpe selvom det som oftest er et biprodukt af at kede sig.

Baggrund:
Fortid: Han er født og opvokset langt fra Wolf, og var del af en stamme i den tid, og var en af hvalpene i et af kuldene hos lederne. Dog som de alle begyndte at vokse og skulle påtage sig mere ansvar, blev det klart for hans forældre, og nogle af de højere rangerende stamme medlemmer, at de ikke mente Cipher var meget værd. Dette kom ham for øre, og han blev irriteret. Ikke at han som sådan havde kastet sit blik på tronen, men bare det at de gik rundt og mente han ikke var dét værd, var nok til at gøre noget ved hans mentalitet. Snart begyndte han at strejfe mere og mere, ignorere flokregler og begrænsninger, og en dag, tog han skridtet videre. Han bragte en gruppe fremmede med tilbage til flokkens territorie, og de brændte det ned, sammen med alle andre der befandt sig på territoriet da branden startede. Som resultat brændte det ene af Cipher’s øjne væk. Efterfølgende forlod Cipher og hans kumpaner territoriet og skiltes derefter fra hinanden. Cipher klarede sig selv længe, med kun selskab fra en ældre og forvirret tæve, indtil hun forsvandt. Herefter strejfede han atter om alene. En morgen vågnede han dog et nyt sted, som han ikke genkendte, selvom dette ikke kuede ham spor.
Familie på siden: Ingen

Info om udseende:
Højde: 89 cm
Vægt: 60 kg
Bygning: Almindelig
Aftegnsbeskrivelse: Cream banding, mørk sand-farvet ‘saddel, maske og nakke. Cream undersider, cream halv maske (underside af hovedet). Samt påmalede sorte aftegn (Sort malede ører, sorte vektor ‘pile’ på bryst /peger nedaf, skuldre/peger op af, sort trekant på ryggen med sort påmalet banding inden i.)
Øjenfarve: Gul
Grundfarve: Lys sandfarve

Styrkesystem:
Råstyrke: 6
Udholdenhed: 3
Hurtighed: 3
Smidighed: 4
Logik: 6
Husdyr: 0
Værktøj: 3

Magien:
Skæbnen: Nej
Konkurrencer: Nej
Chancen: Nej
Styrke-gamble: Nej

Plot – 01-03-2020:
Flammer omkring benene som resultat af at have sat den døde skov i brænd. (præcise tekst: PLOT BESKED: Cipher har på gurnd af vanvidet med ilden, startet brænd i hele DEN DØDE SKOV! Han får grundet magien som forsvinder fra skoven, flammende ben, som viser at han er den nye ildgud af skoven.)

Uden flammer:


Uden udstyr og påmalede aftegn:

One thought on “Cipher

Skriv et svar