Chrismatic

Navn: Chrismatic
Kaldenavn: Chris, Matti
Køn: Han
Race: Ulv
Flok status: Følger Buckley Nash men ellers strejfer
Styrer: UlveJake
Startalder: Hvalp

Styrker: Er dygtig til at kæmpe med sit gevir og bruge det som en styrke i kampen for føde men også bare til for sjov leg med andre hvalpe. Er dygtig til at få andre i godt humør.
Svagheder: Ser dårligt på begge øjne og har ingen smagssans så engang imellem spiser han nogle mærkelige ting.
Personlighed: Han er vild med at lege og at øve sig på ting han måske ikke er så god til, for han vil så gerne blive bedre til de ting han ikke er så god til endnu. Derfor udvikler han sig hurtigt. Han har engang imellem nogle eksistensielle kriser hvor han overvejer om han er en elg, pga. hans gevir, men det kommer kun i perioder. Han er normalt en humørbombe med latter og smil, men kan godt have triste perioder hvor han overvejer hvem der i virkeligheden er hans forældre, og hvorfor de ikke er sammen med ham nu.

Fortid: Blev på magisk vis undfanget ved helligånden på juleaftensdag som ulvegudernes måde at give Buckley Nash sit juleønske og opfylde det.
Familie på siden: På en eller anden måde føler han sig beslægtet til Buckley Nash, men ingen ved hvordan de er beslægtet eller om de overhovedet er det i virkeligheden.

Højde: Forventet 86 kg
Vægt: Forventet 55 kg
Bygning: Almindelig
Aftegnsbeskrivelse: Brun med hvide undersider
Øjenfarve: Grøn
Grundfarve: Brun

Skæbnen:
Chancen:
Konkurrencer:
Styrke-gamble:

One thought on “Chrismatic

Skriv et svar