Chance

Grundlæggende information:
Billeder:


Navn: Chance
Kaldenavn: Chan
Køn: Han
Race: ½ hund, ½ chance hund
Status: i Forcenta
Styrer: S.Wolfdragon

Info om personliggørelse:
Styrker: modig, stålfast, loyal
Svagheder: stædig, familien
Personlighed: Chance er en stolt han og føler sig måske ovenikøbet en smule hævet over andre. Han er loyal til det inderste og hans flok og familie betyder alt for ham.

Karakterens baggrund:
Fortid: blev født i klippehulerne.
Familie på siden: mor: Kinta, far: chancen, kuldsøskende: Kokuh, Linn (halvsøskende) og Xarah (halvsøskende), andre søskende: Quiha og Azura.

Info om alt andet:

Styrkesystem:
Råstyrke: 5
Udholdenhed: 4
Hurtighed: 4
Smidighed: 4 – 1 = 3
Logik: 3
Husdyr: 2
Værktøj: 3

Info omkring udseende:
Højde: forventet 75 cm.
Vægt: forventet 39 kg.
Bygning: muskuløs og slank
Aftegnsbeskrivelse: aftegn i forskellige blå og hvide farver.
Permanente skader: Er halt på det ene bagben.
Særlige kendetegn: har blå sommerfugle vinger, er blå, har kattehale.
Øjnfarve: brun
Pelsfarve: blå

Info om magien:
Skæbnen:
Amuletter:
Chancen:

Flot. Du har præsteret at skide i din vandforsyning så nu er du tvunget til at finde et andet sted at få vand. På vejen skvatter du ned ad en skrænt og ned i en tjørn som rager dybt ind i dit bagben at du får en nerveskade. Dit ben er ubrugeligt i 2 tråde, måske mere og du mister den fulde kontrol over dit ben og bliver halt.
Denne kan intet.

I dit korte liv har du erfaret at du i hvert fald ikke er god til at fløjte. Det er fuglene til gengæld. Når du kan flyve, må du da også kunne fløjte! Efter et halvt år hvor du ligner en komplet idiot i forsøget på at fløjte, bliver du udstødt af de irriterede fugle og de jagter dig langt væk fra området du befinder dig i. Du har svært ved at finde tilbage og må derfor bruge alle kræfter på at snuse dig vej som en rigtig, primitiv køter. På vej tilbage finder du dog en grotte som har skygge i fra den bagende forårs sol. Du går derind og slapper lidt af og opdager tegninger på grottens vægge. Betaget af tegningerne når du længere og længere ind i dybet og pludselig går det op for dig hvad tegningerne viser. De er som et slags kort, og de fører dig direkte til et ordgammelt instrument som ligger i en fin lille æske. Du puster den fri for støv og tager den op. Det viser sig at være en magisk kniv med røde, lysende runer indgraveret. Kniven kan, når den bruges til at skinne dyr, ikke lave hul i skindet, så uanset hvor dårlig du er til værktøj, kan du skinne et dyr helt uden fejl.
Denne kan intet.

Rygterne går gennem skoven at disse tænder kan dræbe et hvert bytte. Du ryster din krop ved lyden af hvisken i det skjulte som fortæller hvor mægtig du er. Det viser sig dog at du har indåndet gasser fra vulkanen og har derfor fået storhedsvanvid og kan høre ikke eksisterende stemmer som fortæller hvor fantastisk du er og forhøjer dit selvværd så meget at du får et kæmpe nederlag da du forsøger dig med noget nyt. Du mister derfor -1 point i smidighed.
Denne kan gives væk

Lyset ligger for dine poter som du ser op i en portal der ligger hulens tæt på men også så fandens langt væk. Du flyver tættere på, faktisk når du så højt op at du får svært ved at trække vejret. Det viser sig at være solen du jagter og lige inden du besvimer, falder du. styrter ned og ender i havet i vest. Her oplever du ikke meget, men af ukendte årsager har narhvalerne svømmet dig ind på lavt vand og du skyller herefter i land. Ovenpå oplevelsen er du forvirret da du vågner og bliver bange og spæner rundt i sneen. Du er et nyt sted og her er mega koldt Du ser dig omkring og laver en frakke ud af en sæl du fanger og æder. frakken beholder du fordi den er varm og lækker, men sælen var ikke en hvilken som helst slags sæl. Det var en magisk sæl som kunne trylle vand om til is. Og det kan din kappe også nu. Det vand den rører bliver til sne/is/frost.
Denne kan intet.

Hvalpebillede:

One thought on “Chance

Leave a Reply