Chance

Grundlæggende information:
Billeder:


Navn: Chance
Kaldenavn: Sommerfugl, Fehund, Chacha
Køn: Han
Race: Taiga Gazal / chance hund
Status: i Forcenta, følger mor
Styrer: S.Wolfdragon

Info om personliggørelse:
Styrker: modig, stålfast
Svagheder: stædig
Personlighed: Chance er en modig lille urokkelig hvalp, som slet ikke lader sig kue af at han ser meget anderledes ud. Tværtimod er han stolt over sit udseende og føler sig måske ovenikøbet en smule hævet over hans andre “normale” søskende. Han har i hvert fald påtaget sig den opgave at være familiens beskytter, i hvert fald inde i hans hoved om ikke andet.

Karakterens baggrund:
Fortid: blev født i klippehulerne.
Familie på siden: mor: Kinta, far: chancen, kuldsøskende: Kokuh, Linn (halvsøskende) og Xarah (halvsøskende), andre søskende: Quiha og Azura.

Info om alt andet:

Styrkesystem:
Råstyrke: 5
Udholdenhed: 4
Hurtighed: 4
Smidighed: 4
Logik: 3
Husdyr: 2
Værktøj: 3

Info omkring udseende:
Højde: forventet 75 cm.
Vægt: forventet 39 kg.
Bygning: muskuløs og slank
Aftegnsbeskrivelse: aftegn i forskellige blå og hvide farver.
Permanente skader: Er halt på det ene bagben.
Særlige kendetegn: har blå sommerfugle vinger, er blå, har kattehale.
Øjnfarve: brun
Pelsfarve: blå

Info om magien:
Skæbnen:
Amuletter:
Chancen:

I dit korte liv har du erfaret at du i hvertfald ikke er god til at fløjte. Det er fuglene tilgengæld. Når du kan flyve, må du da også kunne fløjte! Efter et halvt år hvor du ligner en komplet idiot i forsøget på at fløjte, blivr du udstødt af de irreterede fugle og de jagter dig langt væk fra området du befinder dig i. Du har svært ved at finde tilbage og må derfor bruge alle kræfter på at snuse dig vej som en rigtig, primitiv køter. På vej tilbage finder du dog en grotte som har skygge i fra den bagende forårssol. Du går derind og slapper lidt af og opdager tegninger på grottens vægge. Betaget af tegningerne når du længere og længere ind i dybet og pludselig går det op for dig hvad tegningerne viser. De er som et slags kort, og de fører dig direkte til et ordgammelt instrument som ligger i en fin lille æske. Du puster den fri for støv og tager den op. Det viser sig at være en magisk kniv med røde, lysende runer ingraveret. Kniven kan, når den bruges til at skinde dyr, ikke lave hul i skindet, så uanset hvor dårlig du er til værktøj, kan du skinde et dyr helt uden fejl.
Denne kan ikke byttes eller gives væk.

Flot. Du har præsteret at skide i din vandforsyning så nu er du tvunget til at finde et andet sted at få vand. På vejen skvatter du ned ad en skrænt og ned i en tjørn som rager så dybt ind i dit bagben at du får en nerveskade. Dit ben er ubrugeligt i 2 tråde, måske mere og du mister den fulde kontrol over dit ben og bliver halt.
Denne kan ikke byttes eller gives væk.

Hvalpebillede:

One thought on “Chance

Leave a Reply