Brann

Grundlæggende information:
Navn: Brann
Kaldenavn: Brann the bitter, King Brann III
Køn: Han
Race: Ulv
Status: Strejfer
Styrer: Sejm

Info om personliggørelse:
Styrker: Han har et stærkt sind og er god til at lægge sine følelser til side og kommer derfor lettere igennem mentalt hårde siturationer.
Svagheder: Hans søster. Han er ikke god til at bevæge sig ubemærket.
Personlighed: Brann er ikke en ulv af mange ord. Han kan bedst lide at forholde sig stille og forladte steder og bryder sig mest om sit eget selvskab. Han er bestemt ikke dårlig til at snakke og holde samtaler, men vil helst bare lytte og endnu hellere overhovedet ikke snakke. På førstehånd kan han virke kold og hans barske udseende hjælper ikke på sagen, men inden i er han ganske flink og meget blød at være omkring, det kan dog tage tid for ham at åbne op da han ikke stoler let på andre.

Karakterens baggrund:
Fortid: Brann kommer lang vejs fra. Han boede på en stor ø der lå isoleret fra andet land. På øen var der 4 mindre stammer og én stor stamme til at bestemme over de 4 andre stammer, den hed Gleidshield stammen. Hver stamme havde et alpha par og Brann var først fødte søn af alpha parret der styrede den Gleidshield. Branns mor døde under fødslen af ham og hans søster. Brann voksede op uden mange vener, de fleste på hans alder var bange for at omgås ham på grund af hans status og udseende. Allerede som hvalp var Brann større end alle de andre og havde et naturligt koldt blik samt stemmeleje. Den eneste der ikke var bange for ham var hans søster. De var bedste venner og fulgtes igennem tykt og tyndt. Da de blev gamle nok skulle Brann snart lære at overtage flokken og hans søster skulle bortgiftes til en anden stamme. Brann havde aldrig haft lyst til at blive konge over stammerne og tanken om at aldrig skulle se sin søster igen knuste ham. Da hans far døde var de Branns tur til at blive konge, men han følte sig ikke klar og havde stadig ikke lyst til at tage over, han valgte at give tronen videre til sin søster så hun slap for at blive bortgiftet og så han slap for den uønskede status. Hans valg bragte stor skam over ham fra de andre stammer og han valgte derfor at rejse væk og kom senere til wolf.
Familie på siden: Ingen

Info omkring udseende:
Højde: 101 cm
Vægt: 80 kg
Bygning: muskuløs, høj, stærk
Aftegnsbeskrivelse: Lys grå grundfarve, mørk grå mave og hals, mørkere grå bryst, hals og mave samt del af hale
Permanente skader: En del ar hist og her, ser dårligt på sit blå øje
Særlige kendetegn: En hel del ringe i ørene
Øjnfarve: Heterochrome, højre: is blå, venstre: gylden brun
Pelsfarve: Grå

Info om magien:
Skæbnen: ingen
Amuletter: ingen
Chancen: – Fik 2 røde krystaller der viser hvis der er drager i nærheden

Styrkesystem:
Råstyrke: 7
Udholdenhed: 6
Hurtighed: 5
Smidighed: 2
Logik: 5
Husdyr:
Våben: 

One thought on “Brann

Skriv et svar