Balou

Artist: https://www.deviantart.com/ibleai (Der står intet sted, at man skal credit artist, men jeg gør det lige alligevel, da linearten er virkeligt pæn. 🙂 )

Navn: Balou
Køn: Han
Race: Golden Retriever
Flok status: Strejfer
Styrer: UlveJake
Startalder: Voksen

Styrker: Meget loyal overfor canines han holder af. Derudover er han god til at lege med hvalpe og være der for dem, som en rollemodel. Han er rigtigt god til at æde, men det kan typisk ikke anses som en styrke, da han ofte overæder. Han har et stærkt og stort netværk, der hvor han kommer fra, hvilket også er en styrke, da han på den måde er god til at få nye venner nemt. Han er meget lidenskabelig i de få projekter han kaster sig ud i.
Svagheder: Balou er meget doven og tyk. Derfor får han sjældent de ting gjort, som kræver meget fysisk bevægelse. Derudover er han dårlig til at jage. Han er svær at motivere, men når man først får han motiveret, så har man hans opmærksomhed. Han bruger meget tid på at sove, hvilket kan gøre ham til et nemt bytte.
Personlighed: Balou er dygtig til at vinde folks tillid hurtigt, men på en god måde. Han misbruger ikke folks tillid og går meget op i at være en god ven. Han er meget mad motiveret og elsker mad næsten over alt i verden, hvilket også gør ham ret tyk. Han er god til at lege med hvalpe og er en rigtigt sød familiefar. Han er elskværdig og hans venner beskriver ham som en loyal ven.

Fortid: Kommer fra et andet land, hvor han havde et stort netværk med både venner og familie, men blev bortført af en flok onde ulve, men da de ikke fandt interessen i ham da de opdagede hvor doven han var, lod de ham gå, da de nåede til Wolf landet.
Familie på siden: Ingen endnu.

Højde: 58 cm
Vægt: 39 kg
Bygning: Fed
Aftegnsbeskrivelse: Gylden til hvid over hele kroppen.
Øjenfarve: Brun
Grundfarve: Gylden til hvid.

RåstyrkUdholdHurtigSmidigLogikHusdyrVærktøj
2113567

Skæbnen:
Konkurrencer:
Chancen:
Styrke-gamble:

One thought on “Balou

Skriv et svar