Anastasia Russia

Grundlæggende information:


Navn: Anastasia Russia

Kaldenavn: Ana eller Rusi

Køn: Tæve

Race: Ulv

Flok status: Strejfer

Styrer: Nordic

Startalder: Ung

Info om personliggørelse:

Styrker: Hendes mod, livsglæde, vilje til at hjælpe og at hun elsker hendes flok.

Svagheder: Hun er bange for ild, kan ikke lide for mange fremmede på en gang, har svært ved at blive på et sted længere af gangen og er dårlig til at falde til ro.

Personlighed: Anastasia er en ung hunulv med mod på livet er elsker det. Hun er meget åben når man først lærer hende at kende, men man skal virkelig lærer hende at kende godt. Hun elsker også at udforske områder og kan være væk i lang tid af gangen. Hun kommer dog altid tilbage. Hun er utrolig loyal mod sin flok og vil gøre at for den. 

Elsker: Sne, vinter og at løbe uden at skulle stoppe

Hader: Sommer, for mange fremmede og at være uden venner

Helhedsindtryk: Glad og smilende

Karakterens baggrund:

Fortid: Hun blev født ind i en familie som var farverig. Flere racer af hunde og ulve. Anastasia var den eneste i det nye kuld som havde en mutation. Hendes hvide pels var hvid som sne og de små øjne havde et lilla skær. To af hendes onkler var hvide, men ikke albinoer. Hendes mormor og farmor var ikke særlig glad for at have hende som efterkommer, men hendes bedstefædre elskede hende. Som hun blev ældre, lærte de hende at jage om vinteren hvor det var hendes område. Hun fulgte efter dem på patrulje og elskede at gå på opdagelse, det skal ikke være nogen hemmelighed at de og hendes onkler havde travlt med at følge efter hende når hun løb afsted.

Hun voksede dog op alene. Hun var anerledelse fra hendes søskende og det gjorde hende til et udkast. Hun legede mest med sine fætre og kusiner, lært op af hendes onkler, bedstefædre og far. Hun blev familiens ekspert i at jage om vinteren

Som hun blev ældre, blev hun også hurtigere. I sin familie var hun den hurtigeste og det kunne ofte lignede det at hun fløj over sneen. Hendes bedstemødre opdagede også at hun var en skønhed med en dejlig sjæl. De ville ønske at hun blev hjemme, men den unge albino havde smagt på det frie liv. Da hendes mor ventede det næste kuld, tog hende og de andre grupper af kuld ud for at finde deres eget liv. Hun vandrede længe inde hun kom et sted hun aldrig havde set før.

Familie på siden:

Info omkring udseende:

Højde: 69 cm

Vægt: 20 kg

Bygning: Slank

Aftegn Beskrivelse: Ingen

Permanente skader: Ingen

Særlige kendetegn: Albino

Øjenfarve: Lys lilla

Pelsfarve: Hvid


Styrkesystem:

Råstyrke: 6

Udholdenhed: 6

Hurtighed: 6

Smidighed: 3

Logik: 4

Husdyr: 0

Værktøj: 0

Info om magien:

Skæbnen:

Konkurrencer:

Chancen:

Styrke-gamble:

One thought on “Anastasia Russia

Leave a Reply